Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike

GARMIN VIVOSPORT

Fii primul care comenteaza acest produs!

Disponibilitate : La comanda

949,00 lei

Vanzari:
0740-399-504
0740-030-620

Scurta descriere

Masuri S-M si L


Culori: grey, fucsia si limelight

GARMIN VIVOSPORT

Detalii

Tracker de activitate inteligent cu puls la încheietură şi GPS

Antrenaţi-vă în interior sau utilizaţi funcţia GPS integrată pentru a monitoriza cu precizie activităţile în aer liber

Include instrumente de monitorizare a pregătirii fizice, precum valoarea VO2 max. şi estimări ale vârstei de fitness

Funcţia de monitorizare a nivelului de stres pe întreaga durată a zilei vă permite să fiţi la curent cu răspunsul corpului dvs. la potenţiali factori de stres

Beneficiază de un afişaj color Garmin Chroma Display™ întotdeauna activ şi un profil subţire

Beneficiaţi de funcţii conectate2 precum notificările inteligente, LiveTrack şi altele

Durată de viaţă a bateriei3: până la 7 zile în mod ceas inteligent; 8 ore în modul GPS

Acest tracker de activitate conţine foarte multe stimulente care să vă determine să faceţi mişcare1. Deşi este suficient de compact pentru a se adapta oricărei ocazii, vívosport dispune de GPS integrat, ce permite monitorizarea precisă a activităţilor dvs. în aer liber, incluzând şi o varietate mare de activităţi pentru interior. Acesta oferă instrumente de monitorizare a condiţiei fizice şi funcţii de monitorizare a nivelului de stres pe tot parcursul zilei, inclusiv încărcări automate în comunitatea noastră de fitness online Garmin Connect™. Este pachetul complet de monitorizare a activităţii.

Sport în deplasare sau acasă

GPS-ul integrat vă oferă libertatea de a efectua activităţi în aer liber. Pe durata unei alergări, deplasări sau mers cu bicicleta, vívosport poate urmări distanţa, timpul şi viteza sau ritmul şi le poate cartografia pentru dvs. în Garmin Connect. De asemenea, este preîncărcat cu activităţi temporizate suplimentare, inclusiv antrenamente de forţă şi cardio, astfel că vă antrenaţi după cum doriţi.

Monitorizare zilnică a condiţiei fizice şi monitorizarea nivelului de stres

Monitorizaţi aspecte cheie ale condiţiei fizice şi ale stării de bine cu ajutorul sistemului Elevate™ de monitorizare 24/7 a pulsului de la încheietură 1. Cu ajutorul datelor de puls pe care le colectează, vívosport este capabil să estimeze valoarea VO2 max. şi vârsta dvs. de fitness, 2 indicatori ai condiţiei fizice care se pot îmbunătăţi în timp, prin exerciţii regulate. De asemenea, urmăreşte HRV (variabilitatea pulsului), care se utilizează pentru calculul şi afişarea nivelului de stres. Obiectivul este acela de a vă informa atunci când cauze fizice sau emoţionale determină creşterea nivelului de stres, pentru a vă ajuta să găsiţi o cale de a reduce această presiune.

Design subţire, stil vibrant

Acest tracker de activităţi care vă va surprinde prin design-ul subţire, are incluse toate funcţiile şi tipurile de sport. Acesta nu numai că vă completează fiecare vestimentaţie şi se potriveşte oricărei ocazii, dar este perfect pentru a fi purtat zilnic, mai ales că este sigur în timpul înotului şi când faceţi duş. Ecranul tactil color întotdeauna activ Garmin Chroma Display are viteză mare de răspuns şi este suficient de luminos pentru a putea fi citit, chiar şi în lumină solară directă. Trackerul de activitate vívosport este disponibil în 3 stiluri şi 2 culori, deci alegeţi combinaţia de culori potrivită pentru dvs.

Conectaţi-vă

După asocierea cu telefonul dvs. inteligent compatibil, veţi avea acces la o suită completă de caracteristici inteligente, care vă aduc un plus de confort şi funcţii utile la încheietura mâinii. Primiţi mesaje text, actualizări de pe reţelele de socializare, mesaje e-mail şi nu numai, localizați-vă telefonul, accesaţi comenzi pentru muzică şi utilizaţi funcţia LiveTrack pentru a permite prietenilor dvs. să vă urmărească activităţile. Cu ajutorul sincronizării automate, activităţile dvs. finalizate vor fi încărcate automat în Garmin Connect.

Partajaţi datele şi participaţi la competiţii

Sincronizarea activităţilor dvs. cu Garmin Connect nu are doar rol de stocare a datelor dvs. Garmin Connect este o comunitate online în dezvoltare, unde cei aflaţi în deplasare se pot conecta şi pot concura prin participarea la competiţii, se pot încuraja reciproc pentru a reuşi şi îşi pot chiar partaja victoriile prin intermediul reţelelor de socializare. Garmin Connect este gratuită şi disponibilă pe web sau pe smartphone, prin aplicaţia pentru mobil Garmin Connect™.

Specificatiile Produsului

Producator Garmin

Opinia dumnevoastra despre produs

Spune-ti parerea despre: GARMIN VIVOSPORT