Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike

Cum cumperi

Va multumim ca ati ales magazinul de biciclete Bike Plus!

Pentru a beneficia de promotiile sau reducerile de pret pentru clientii fideli, va rugam sa va creati un cont . Completati campurile cu datele dumneavoastra, faceti acest lucru o singura data si la viitoarele vizite va veti introduce doar numele si parola pentru autentificare.

Puteti opta intre a primi sau nu newsletter-ul nostru, puteti edita datele introduse, puteti alege intre mai multe adrese de livrare, puteti vedea istoricul comenzilor dumneavoastra sau verifica stadiul in care se afla comanda dumneavoastra.

Plasarea unei comenzi nu va obliga totusi la crearea unui cont: veti introduce in formularul de comanda doar datele dumneavoastra, adresa de livrare, modalitatea de plata. O viitoare comanda va avea nevoie de completarea acestor date din nou.

Pentru a cumpara un produs, din pagina de prezentare a acestuia apasati butonul “Adauga in cos”. In cazul in care doriti mai multe bucati din acelasi produs selectati cantitatea dorita din casuta alaturata acelui buton. Puteti continua cumparaturile sau puteti face pasii urmatori spre finalizarea comenzii. Daca produsul adaugat in cos este tot ce aveti nevoie, apasati butonul “Finalizeaza comanda”. Odata ajunsi aici, daca aveti un cont si sunteti autentificat, datele dumneavoastra vor fi deja completate. Daca nu , completati campurile libere din tabel cu datele dumneavoastra corecte.

Alegeti modalitatea de livrare si cea de plata. Scrieti un comentariu daca este cazul, cu intrebarile sau clarificarile de care aveti nevoie. Apasati apoi butonul “Plaseaza comanda”. In cel mult 24 de ore un reprezentant al Bike Plus va va contacta telefonic si apoi produsele comandate de dumneavoastra va vor fi trimise.

Pentru comenzi, intrebari despre stoc sau alte probleme pentru care aveti nevoie de ajutorul nostru, puteti folosi numerele de telefon sau adresele de e-mail de pe site: va vom raspunde in cel mai scurt timp prin mail sau telefonic.

In speranta ca magazinul nostru va este pe plac, va invitam sa reveniti si sa ne deveniti client. Dorim sa va convingem de calitatea produselor si a serviciilor pe care le oferim si sa deveniti clientul nostru fidel.