Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike

Isostar H&P Pudra Fresh

Fii primul care comenteaza acest produs!

Disponibilitate: in stoc

43,00 lei

Vanzari:
0740-399-504
0740-030-620

Isostar H&P Pudra Fresh

Detalii

ISOSTAR Pudra pentru bautura energizanta izotonica 400g (5l) - formula izotonica pentru o hidratare rapida. Mix glucidic optimizat. Aport in saruri minerale si vitamina B1 pentru stimularea functiilor musculare si metabolismului energetic. Eficacitate dovedita - creste randamentul sportiv cu 19% (studiu stiintific IRMS 2004). Consumata in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos, aceasta bautura este conceputa pentru a raspunde nevoilor organismului in timpul efortului muscular, in competitii sportive sau conditii climaterice extreme. Ingrediente: zaharoza, sirop de glucoza deshidratat, maltodextrina, acidifiant: acid citric, citrat de sodiu, aroma naturala, fosfat de calciu, carbonat de magneziu, clorura de sodiu, clorura de potasiu, antioxidant: acid ascorbic, colorant: beta caroten, vitamina B1.

Pudra pentru solutie de rehidratare si energizare, contine carbohidrati simpli si complecsi pentru a oferi energie in timpul efortului fizic si o combinatie de vitamine si minerale pentru un echilibru hidric si mineral (recuperarea rapida dupa efort).

Specificatiile Produsului

Greutate (Kg) 0.4000

Opinia dumnevoastra despre produs

Spune-ti parerea despre: Isostar H&P Pudra Fresh