Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike

Casca Catlike Tiko, Negru/Alb, Uni Size, M, 55-61cm

Fii primul care comenteaza acest produs!

Disponibilitate : Stoc furnizor

165,00 lei

Vanzari:
0740-399-504
0740-030-620

Casca Catlike Tiko, Negru/Alb, Uni Size, M, 55-61cm

Detalii

Tiko este un nou model de casca, special conceputa pentru tainele mountain bike-ului. Un produs ce vrea sa fie perechea perfecta a celor care in mod ocazional se bucura de cararile de munte si nu vor sa renunte la calitatea unei casti bune ce garanteaza protectia totala.

MPS eVo

CONFIGUREAZA-TI CONFORTUL: MPS eVo (Multi Position System Evolution) 4 in 1 Acest sistem de reglare revolutionar, permite optimizarea confortului, datorita celor 4 puncte de reglaj incorporate in designul sau. Este proiectat sa se potriveasca oricarui tip de cap.

Reglaj cu rotita

Rotita, din ultra usorul sistem MPS-eVo, permite reglarea fina a diametrului, in incrementari de 1 mm la fiecare click, totul rezultand intr-o stabilitate deosebita si un confort bun.

Reglaj ergonomic

Reglajul ergonomic al acestui sistem, asigura o stabilitate optima, a castii pe cap, datorita aripioarelor laterale, care se regleaza pentru tample. Ba mai mult, aceste aripioare laterale, se adapteaza oricarei forme a capului si datorita bureteilor de diferite grosimi. Se recomanda ca aceste aripioare sa fie scoase in cazul persoanelor cu cap rotund.

Reglaj pe inaltime

Acest sistem exclusiv de fixare, permite deasemenea reglajul vertical al bentitei, prevenind astfel disconfortul din zona occipitala a capului.

Reglajul pentru spate

Acest reglaj, permite reglarea pozitiei celor 2 aripioare, pentru a inlatura presiunea nedorita, de pe zona cervicala.

Masuri MT / 55-61cm / 290gr.

Specificatiile Produsului

Producator Catlike

Opinia dumnevoastra despre produs

Spune-ti parerea despre: Casca Catlike Tiko, Negru/Alb, Uni Size, M, 55-61cm