Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike

Gel Isostar Sodium Energy Booster 5X20g

Fii primul care comenteaza acest produs!

Disponibilitate : La comanda

25,00 lei

Vanzari:
0740-399-504
0740-030-620

Gel Isostar Sodium Energy Booster 5X20g

Detalii

Pentru cei ce doresc un gel cu gust sarat, dar cu aceeasi putere de energizare, Isostar propune noul Sodium Energy Booster, cu aroma de arahide. Datorita continutului ridicat de sodiu, compenseaza pierderile de minerale prin transpiratie si favorizeaza metabolismul energetic prin continutul de vitamine din grupul B.

ISOSTAR SODIUM ENERGY BOOSTER GEL 5x20g - Concentrat dietetic energizant, cu aport de carbohidrati, bogat in vitamine B1, B2, B6 si PP, adaptat nevoilor speciale ale sportivilor. Are o textura gelifiata pentru a evita mestecarea in timpul efortului sportiv; sursa de energie rapida si intensa; continut ridicat de sodiu si vitamine; reteta noua cu gust dulce-sarat pentru a evita saturatia; format convenabil al unitatii. Furnizeaza energie instantanee fiind creat pentru a fi consumat inainte de un moment dificil sau inaintea unei accelerari, pentru a-ti creste performanta. Ingrediente: sirop de glucoza, apa, maltodextrina, arome (aroma naturala de arahide), clorura de sodiu, colorant: E150c, vitamine B1, B2, B6 si PP.

Specificatiile Produsului

Greutate (Kg) 0.1000
Producator Isostar

Opinia dumnevoastra despre produs

Spune-ti parerea despre: Gel Isostar Sodium Energy Booster 5X20g