Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike

Gel Isostar Long Distance Energy + BCAA 5X20g

Fii primul care comenteaza acest produs!

Disponibilitate : La comanda

30,00 lei

Vanzari:
0740-399-504
0740-030-620

Gel Isostar Long Distance Energy + BCAA  5X20g

Detalii

Gel energizant cu o formula inovatoare ce contine aminoacizi cu lanturi ramnificate (BCAA): aminoacizi esentiali cu rol in protectia masei musculare. Bogat in carbohidrati asimilati rapid, cu extracte de ginseng si guarana si aroma de fructe rosii.

ISOSTAR LONG DISTANCE ENERGY + BCAA GEL, 5X20g - Concentrat energetic dietetic pentru efort, cu aport de glucide, bogat in vitaminele C, B1, B2, B6 si PP, adaptat nevoilor sportivilor. Acest produs este destinat, in cadrul unei alimentatii variate si a unui stil de viata sanatos, pentru a raspunde nevoilor unui efort muscular imediat, efectuat in special in cadrul unei competitii sau in conditii de mediu speciale. Mai multa energie pentru un plus de rezistenta: 99% din energie din glucide. Vitaminele B1, B2, B6 si PP contribuie la transformarea nutrientilor in energie. Vitaminele C, B2, PP si B6 reduc din oboseala acumulata. Ingrediente: sirop de glucoza, apa, aroma naturala de fructe de padure, BCAA: L-valina (260mg/100g), L-isoleucina (130mg/100g), L-leucina (68mg/100g), clorura de sodiu, extracte uscate concentrate de boabe de guarana si de ginseng, acidifiant: acid citric, vitamine C, B1, B2, B6, PP, conservant: sorbat de potasiu, maltodextrina.

Specificatiile Produsului

Greutate (Kg) 0.1000
Producator Isostar

Opinia dumnevoastra despre produs

Spune-ti parerea despre: Gel Isostar Long Distance Energy + BCAA 5X20g