Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike Biciclete Mountain Bike

Bicicleta Cannondale TRAIL 6

Fii primul care comenteaza acest produs!

Disponibilitate: in stoc

2.299,00 lei

Scurta descriere

Linia de biciclete Trail e facuta pentru a aduce amatorii in lumea ciclismului montan de performanta. De la diametrul diferit al rotilor pentru potrivirea cu fiecare marime, caracteristicile de curse ale cadrului, pana la greutatile cele mai mici din clasa ei, toate se adauga la experienta ciclistica care seteaza standardul pentru viteza si distractie.

Bicicleta Cannondale TRAIL 6

* Campuri obligatorii

2.299,00 lei

Detalii

DIAMETRU DEDICAT AL ROTII Pentru hardtail-urile de XC, rotile de 27,5" si 29”sunt optiunea cea mai buna pentru viteza. Acestea fiind spuse, o bicicleta care se potriveste e de departe mult mai distractiva si sigura decat una nepotrivita, asa ca pentru a atinge cea mai buna combinatie de viteza si distractie pentru ciclisti, bicicletele Trail sunt proiectate pentru roti de 27.5” in marimile XS, S, M, L si XL, iar pentru 29” in marimile M,L,XL si XXL.

CADRU DIN ALIAJ OPTIMIZAT Formele tevilor cadrelor de Trail sunt prelucrate intens, fiind proiectate pentru a maximiza performanta si a micsora greutatea. Intregul cadru este tratat termic pana la gradul de intarire T6 abia dupa ce a fost sudat, pentru a asigura o intarire si aliniere structurala uniforma.

TIJA DE SA SAVE Forma optimizata a tijei de sa si basculei spate ofera elasticitate verticala, fara compromisuri in rigiditatea laterala.

SUDURI NETEDE Sudurile netede duble ca tehnologie patentata de Cannondale, sustin maiestria nostra in lucrul cu aluminiul. Noi facem suduri duble adevarate, nu „suduri fine” realizate prin chituire si umplere cu vopsea precum competitorii. Acest lucru elimina punctele de stres si de slabiciune, permitandu-ne sa creem cadre mai usoare si mai rezistente.

Specificatiile Produsului

Producator Cannondale
Cadru Trail, Optimized 6061 Alloy, SAVE, 1-1/8” head tube
Furca SR Suntour XCT-100, 100mm, coil spring, 1-1/8", 29"/27.5"
Angrenaj pedalier Shimano M171, 42/34/24
Pedale Cannondale Platform
Pinioane Sunrace, 11-34, 8-speed
Lant KMC Z51, 8-speed
Schimbatoare F/S Shimano M190, 31.8 clamp / Shimano Acera
Manete Shimano M310 Rapidfire Plus
Frane F/S Promax Solve hydraulic disc, 180/160mm
Anvelope WTB NineLine, 29/27.5x2.0"
Sa Cannondale Stage 3
Greutate (Kg) 0.0000

Opinia dumnevoastra despre produs

Spune-ti parerea despre: Bicicleta Cannondale TRAIL 6